Kennis en expertise

Onze professionals zijn experts binnen hun vakgebied met langjarige ervaring en een bewezen trackrecord. Professionals met de juiste persoonlijkheid en vaardigheden die oog hebben voor de dynamiek binnen organisaties en opzoek gaan naar de juiste persoonlijke connectie.

Sweetspot!

We hebben een sweetspot voor start-ups. en scale-ups! 

 

Ons doel is ondernemers en organisaties beter in staat te stellen om gefundeerde keuzes te kunnen maken die betrekking hebben op groei, investeringen, financiering, performance- en rendementsverbeteringen.

Dit doen we door jou grip te geven en te ontzorgen op de gebieden waar minder kennis en capaciteit binnen de organisatie aanwezig is.

Denk aan het voorbereiden van een investeerdersmeeting, de maandelijkse rapportages, communicatie en opzetten van de boekhouding, personeel aannemen of juist afscheid van iemand nemen. Wij hopen dat je ons al snel je Manager Gezeik noemt.

Wij bieden onze dienstverlening aan as-a-service. Samen met jou zoeken we naar een optimum van het resultaat van onze inzet. Duidelijke afspraken over het beoogde resultaat, duur en vorm van de inzet en dus ook kosten. Dus niet alleen op project-, interim- of consultancy basis, maar een langer commitment. Geen dure full time expert maar ontzorgd worden door een expert die regelmatig over je schouder meekijkt, kennis deelt en zaken (gezeik) voor je oplost. 

Dit maakt onze dienstverlening zeer toegankelijk voor MKB(+) ondernemingen. We hebben een sweetspot voor start-ups en scale-ups!

FICS as-a-service, een andere manier van kijken naar en organiseren van de flexibele inzet van kennis en expertise.